Beşiktaş Beko Servisi

sonra kalkıp bu gösterileri küçümsüyorsunuz. istediğiniz kadar müslümanım diye geziniz. bu zihniyetinizi değiştirmediğiniz sürece asla gerçek müslüman olamayacaksınız. siz şeytanların yanında, akp’nin-abd’nin-teröristlerin yanında saf tutuyorsunuz. sözde vatanı seviyorsunuz. siz değil işte bu gösterileri yapanlar, ayaklananlar, haksızlığa, hukuksuzluğa karşı çıkanlar vatanlarını seviyorlar. onlarla gurur duyuyoruz, sizden utanıyoruz. biat etmeye, fetoşun peşinden emeklemeye devam edin.

gösterilerde polis her zamanki rolünü üstlenmiş. halkın yanında olacağına halka karşı durmuş. ama oradakiler de, ben de bunu bekliyorduk. polis öyledir. afrika’da da, ortadoğu’da da, avrupa’da da öyle. iktidarın yanında. umarım çok geçmeden bu mitingler tüm şehirlere yayılır. en azından hatay tekrar uyumadığını kanıtladı. zaten yanı başında terörist varken uyumak imkansız.
Beşiktaş Beko Servisi
bu arada gazeteler de mitingtekilerin sayısı her zamanki gibi azaltmışlar. tüm antakya, samandağ vd ayaktaydı. hatay ayaktaydı. hala da ayakta. itibar etmeyiniz bu kendisini satmış basına. isteyen çok rahat gerçeklere ulaşabilir. gazetelerin sitelerinde bir polisin yaralandığı söyleniyor. ama halka ne olduğuna hiç değinmiyor. ama olsun, özgürlük kolay kazanılmaz. ve bu mitingler inanıyorum ki devam edecekler.

Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın